Menu

Rav4

  • rav4 bannerNoul RAV4 aduce o gama variata de tehnologii inovatoare, cu beneficii tangibile: de la dinamicul motor hibrid, sistemul de siguranta avansat, Toyota Safety Sense, si pana la ingeniosul sistem de monitorizare, Panoramic View. Noul RAV4, ofera mai multe motive de explorat.

Creat pentru lumina reflectoarelor

Pentru mai bine de 20 de ani, RAV4 - SUV-ul compact pionier al segmentului - a intruchipat spiritul pentru aventura. Noul RAV4, cu designul sau elegant si prezenta robusta, te face sa iti doresti sa explorezi orasul sau sa pornesti in aventuri in afara lui.

Vezi invizibilul. Creaza imposibilul

Pentru prima oara disponibil pe un model Toyota, sistemul "Panoramic View Monitor"  combina imaginile obtinute de la cele 4 camere de monitorizare pentru a crea o imagine uimitoare 3D, de 360 de grade
 

Mai multe motive sa explorezi 

Indiferent de conditiile de drum, noul Rav 4 va ofera o deplasare in conditii de maxima siguranta. Sistemul unic Integrated Dynamic Drive accentueaza performantele dinamice ale masinii si imbunatateste caracteristicile de tractiune pe diferite suprafete. Tehnologia de ultima generatie asigura o deplasare lina, stabila si controlata indiferent de conditiile meteo. Acum, fiecare calatorie este placuta.