Menu

Corolla

  • banner corolla 1140x400

 

Noua Toyota Corolla este mai prestigioasa si mai eleganta decat niciodata. Noul design futurist se evidentiaza in orice imprejurare, in timp ce interiorul combina designul inteligent cu un confort exceptional, impreuna cu un spatiu pentru picioare-lider de clasa. Sistemele avansate de siguranta si gama larga de motoare puternice dar eficiente, fac din Corolla o alegere inspirata indiferent de motivul pentru care achizitionezi masina.


Siguranta pe primul loc

Toyota Touch 2 cu sistem de navigare Go te poate duce oriunde, in timp ce sistemele Toyota Safety Sense au grija ca soferul si pasagerii sa ajunga in siguranta la destinatie, monitorizand in permanenta drumul si eventualele pericole ce se pot ivi in fata autovehiculului. 

Tehnologie  la indemana

Experimenteaza condusul cu toate informatiile la indemana: ecranul de 4.2'' TFT din instrumentarul de bord iti ofera toate detaliile de care ai nevoie pentru drum, in timp ce acesta este perfect iluminat de noile faruri LED. Daca intampini dificultati in timpul parcarii laterale, asistenta la parcare poate deveni cel mai bun prieten al tau.

Legenda continua

Urmareste legendara Toyota Corolla. Totul a inceput in 1966, cand prima Corolla si-a facut debutul. De atunci, sedanul a ajuns sa satisfaca si chiar sa depaseasca asteptarile a milioane de soferi din intreaga lume. Si iat-o aici, noua Toyota Corolla - a 11-a generatie.