Menu


 

Înnoiește-ți piesele și accesoriile la Toyota Bucuresti Nord si beneficiaza de preturi speciale, între 6 Martie – 31 Mai 2019.

Programează-te în service

Odată cu sosirea primăverii, oferă-i mașinii tale energia specifică anotimpului. Pentru a te bucura de această primăvară în deplină siguranță și confort, vino la Toyota București Nord pentru ca tehnicienii noștri să îți poată verifica gratuit:

  • Sistemul de frânare
  • Sistemul de aer condiționat
  • Starea ștergătoarelor de parbriz

Împrospătează aerul din mașina ta cu ajutorul serviciilor de igienizare:

  • Pachet igienizare a sistemului de climatizare pentru mașini mici – 177.31 lei TVA inclus (aplicabil pentru IQ, Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis, Prius, Lexus CT, IS)
  • Pachet igienizare a sistemului de climatizare pentru mașini mari – 265.37 lei TVA inclus (CH-R, Rav 4, Land Cruiser, Hilux, Highlander, Proace, Lexus, GS, NX, RX, LS, LC, LX)

Păstrează-ți mașina mereu echilibrată cu oferte speciale la geometrie

Asigură-te că mașina ta este perfect echilibrată după schimbarea anvelopelor de iarnă: poți beneficia de promoția noastră la Geometrie Roți de 238 RON TVA inclus, pentru orice model Toyota.

Depozitează-ți anvelopele de iarnă în condiții optime

A trecut curățenia de primăvară și încă nu ai găsit spațiu pentru anvelope? Rezervă-ți direct în Show Room hotelul de anvelope pentru roțile de iarnă, pentru a le depozita imediat după schimbare. Beneficiază de ofertele primăverii:

  • Hotel tip A (doar depozitarea anvelopelor) - 119 Lei TVA inclus
  • Hotel tip B (înlocuire + depozitare anvelope mașini mici și medii, nu mai mult de 8 luni de la data facturii) - 239 lei TVA inclus
  • Hotel tip C (înlocuire + depozitare anvelope mașini mari și SUV, nu mai mult de 8 luni de la data facturii) – 279 lei TVA inclus

Oferta primăverii la prețuri și accesorii*

În perioada 25 Martie 2019 – 31 Mai 2019, vizitează Toyota București Nord și beneficiază de prețuri promoționale la:

Exemplele de preț conțin TVA. Montajul nu este inclus. 

* Prețurile sunt cu titlul de exemplu.

Pentru programare în service, contactează-ne la 021 2000 340 sau lasă-ne datele în formularul de mai jos
                                                         TOYOTA BUCURESTI NORD - Inchcape Motors